logo
امروز : پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲:۳۶
[ شناسه خبر : ۷۷۷۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
وقتی آشپزها دست به کار می شوند؛

جشنواره گردشگري غذا و هنر آشپزي ايراني به روایت تصویر

جشنواره-گردشگري-غذا-و-هنر-آشپزي-ايراني-به-روایت-تصویر

جشنواره گردشگري غذا و هنر آشپزي ايراني  از دیروز در زنجان آغاز به کار کرده است و قرار است با معرفی پنج آشپز برتر به کار خود پایان دهد.

به گزارش موج رسا، جشنواره گردشگري غذا و هنر آشپزي ايراني از عصر دیروز در زنجان آغاز به کار کرده است و قرار است پس از برگزاری مراحل داوری پنج آشپز برتر در این جشنواره معرفی شوند.

استقبال از این جشنواره مطلوب بوده و آشپزان کشور در آیتم های مختلف به رقابت می پردازند.

يحيي رحمتي در گفت و گو با خبرنگار موج رسا،اظهار داشت: جشنواره گردشگري غذا و هنر آشپزي ايراني با محوريت استعداديابي آشپزي از دیروز آغاز به کارکرده است و در حال حاضر داوری این جشنواره ادامه دارد.

وی با بیان اینکه اين رويداد شامل دو بخش اصلی مسابقه و جشنواره است، افزود: در اين جشنواره 32 خانواده در بخش آشپزي خانواده و 16 آشپز حرفه اي نيز در بخش آشپزان حرفه اي رقابت می کنند.

این مسئول با اشاره به اینکه اين مسابقه كه در سه بخش به منظور استعداد يابي و استفاده از غذاهاي سنتي، رقابت بين آشپزان حرفه اي برگزار می شود، تصریح کرد: انتخاب اساتيد از بين آنها و نيز رتبه بندي رستوران ها از دیگر اهداف محسوب می شود.

مديركل ميراث فرهنگي زنجان ادامه داد: در پايان جشنواره نيز 5 آشپز برگزيده براي شركت در جشنواره بين المللي گردشگري در بهمن ماه سالجاري معرفي مي شوند.

وی با بیان اینکه در اين جشنواره 10 غرفه به آشپزي اختصاص دارد و 60 غرفه نيز به صنايع دستي، صنايع غذايي و ... اختصاص یافته است، افزود: 16 سفره خانه، مجموعه گردشگري و هتل در اولين جشنواره گردشگري غذا و هنر آشپزي ايراني مورد داوري قرار مي گيرند.

یکی از شرکت کنندگان در این جشنواره با مطلوب ارزیابی کردن چنین مسابقاتی در حوزه آشپزی،افزود: این جشنواره فرصت رقابت را برای شرکت کنندگان فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه تلاش می شود تا غذای ایرانی به نحو مطلوبی در این جشنواره ارائه شود، افزود: زنجان دارای غذاهای متنوعی است که می توان در این جشنواره ارائه کرد.

این شرکت کننده برضرورت برگزاری چنین جشنواره هایی به صورت مستمر تاکید کرد و گفت: باید زمینه سازی لازم در این زمینه انجام شود.

شرکت کننده دیگری نیز حضور در این جشنواره را فرصتی مغتنم برای آشپزان عنوان کرد و گفت: هنر آشپزی نیازمند به روز شدن است و در برگزاری این جشنواره می توان از دستاوردهای دیگر افراد یاد گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه جشنواره داوری می شود و علاقه مندان بسیاری در آن شرکت کرده اند، گفت: در نهایت باید دید چه کسی هنرمندتر است.//ن

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر